Si has arribat fins aquí després de passar per els altres apartats és que vols saber més de nosaltres, o bé que no has trobat el què buscaves…

Si vols saber més…

Qui som?

u

Pep Sesat és una Agència de Comunicació especialitzada en mitjans on-line. El què va començar com un petit estudi de desenvolupament de pàgines web i de gestió de Xarxes Socials s’ha anat convertint pas a pas en una Agència amb capacitat per a atendre des de la creació de petites imatges de comerços locals, fins a la creació de campanyes publicitàries que donen la volta a tot el territori nacional.

El model de negoci es basa en el sistema col·laboratiu entre professionals de diferents àmbits per a poder cobrir totes les necessitats dels nostres clients. No a tots els projectes cal un dissenyador, o un informàtic, així que treballem per a oferir als nostres clients accés a les diferents activitats comunicatives a uns preus ajustats i assequibles.

El nostre objectiu es basa única i exclusivament en aconseguir comunicar al públic el missatge dels nostres clients. En qualsevol àmbit, ja sigui web, publicitari o a través de les xarxes socials, apropem les organitzacions a la gent.

L’equip

Pep Sesat

 Pep Sesat

Dissenyador

 

“Sóc molt afortunat de poder comptar amb la col·laboració dels grans professionals que fan realitat aquest projecte. Cada dia, m’ajuden a fer realitat els desitjos i els somnis dels nostres clients, a desenvolupar projectes meravellosos i a fer-me sentir molt orgullós dels treballs que realitzem plegats.”

 

Juanjo Molina

Juanjo Molina

Informàtic

Lluís Salvadó

Lluís Salvadó

Expert Web

Lluís Salvadó

Mónica Palasí

Periodista

María José Leal

María José Leal

Anàlisi i Testing

On som?

a casa, és clar ;)

+

Vivim al núvol… això no vol dir que hem pres quelcom “estrany” i ens ha fet mal, si no que la nostra informació, les nostres dades, i fins i tot les nostres reunions, es realitzen a través de mitjans electrònics.

Petites estructures per a grans treballs. Tenim servidors a Londres, a Califòrnia i a París, així que podríem dir que tenim delegacions internacionals, tot i que seria una mica presuntuós per part nostra :) . Treballem amb empreses de Madrid, Canàries, País Vasc, Galicia, Barcelona… internet és el present, el nostre servei es contracta, es programa, es realitza i s’entrega en la distància.

 

…i si no has trobat el què buscàves:

…voldrà dir que o bé no ens hem explicat bé, o bé no fem el que estàs buscant, o bé no ens hem entès. Així doncs, t’agrairíem si ens pots enviar un missatge aclarint-nos en què et podem ajudar… Per ajudar-te nosaltres a enviar el missatge, posem a la teva disposició el següent formulari de contacte:

#DiviSpaceCachePlaceholder#

4 + 12 =

Torna a la pàgina Principal de l'estudi

Si vols tornar a la pàgina principal de l’estudi de Pep Sesat, fes clic a l’enllaç per a poder accedir a una altre secció.