Si has arribat fins aquí després de passar per els altres apartats és que vols saber més de nosaltres, o bé que no has trobat el què buscaves…

Si vols saber més…

Qui som?

u
Pep Sesat és una Agència de Comunicació especialitzada en mitjans on-line. El què va començar com un petit estudi de desenvolupament de pàgines web i de gestió de Xarxes Socials s’ha anat convertint pas a pas en una Agència amb capacitat per a atendre des de la creació de petites imatges de comerços locals, fins a la creació de campanyes publicitàries que donen la volta a tot el territori nacional.

El model de negoci es basa en el sistema col·laboratiu entre professionals de diferents àmbits per a poder cobrir totes les necessitats dels nostres clients. No a tots els projectes cal un dissenyador, o un informàtic, així que treballem per a oferir als nostres clients accés a les diferents activitats comunicatives a uns preus ajustats i assequibles.

El nostre objectiu es basa única i exclusivament en aconseguir comunicar al públic el missatge dels nostres clients. En qualsevol àmbit, ja sigui web, publicitari o a través de les xarxes socials, apropem les organitzacions a la gent.

L’equip

Pep Sesat

Dissenyador

 

“Sóc molt afortunat de poder comptar amb la col·laboració dels grans professionals que fan realitat aquest projecte. Cada dia, m’ajuden a fer realitat els desitjos i els somnis dels nostres clients, a desenvolupar projectes meravellosos i a fer-me sentir molt orgullós dels treballs que realitzem plegats.”

 

David Rodríguez

Dissenyador

Juanjo Molina

Informàtic

Lluís Salvadó

Expert Web

Mónica Palasí

Periodista

María José Leal

Anàlisi i Testing

On som?

a casa, és clar 😉

+
Vivim al núvol… això no vol dir que hem pres quelcom “estrany” i ens ha fet mal, si no que la nostra informació, les nostres dades, i fins i tot les nostres reunions, es realitzen a través de mitjans electrònics.

Petites estructures per a grans treballs. Tenim servidors a Londres, a Califòrnia i a París, així que podríem dir que tenim delegacions internacionals, tot i que seria una mica presuntuós per part nostra 🙂 . Treballem amb empreses de Madrid, Canàries, País Vasc, Galicia, Barcelona… internet és el present, el nostre servei es contracta, es programa, es realitza i s’entrega en la distància.

 

…i si no has trobat el què buscàves:

…voldrà dir que o bé no ens hem explicat bé, o bé no fem el que estàs buscant, o bé no ens hem entès. Així doncs, t’agrairíem si ens pots enviar un missatge aclarint-nos en què et podem ajudar… Per ajudar-te nosaltres a enviar el missatge, posem a la teva disposició el següent formulari de contacte:

Torna a la pàgina Principal de l'estudi

Si vols tornar a la pàgina principal de l’estudi de Pep Sesat, fes clic a l’enllaç per a poder accedir a una altre secció.